https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/11/Gold-partner-01-500x300.jpg

Odoo uitproberen en implementeren

Op deze website heeft u voornamelijk gelezen over het product Odoo, wat het is, wat het kan, en welke oplossingen Odoo kan bieden. Wanneer u Odoo graag zou willen uit proberen, of u wenst een demo te ontvangen om te kijken wat voor oplossingen dit systeem voor u kan bieden, is het verstandig om contact op te nemen met een implementatie partner.  Ook wanneer u Odoo aanschaft, is het meestal een implementatie partner die u begeleidt en ondersteunt tijdens het gehele proces.  Zij kennen de software van binnen en u schaft de software direct via hun aan. Wanneer u de software heeft aangeschaft, staan ze meteen voor u klaar om u te ondersteunen waar nodig.

Alpiek BV

Alpiek BV is een Gold implementatie partner van Odoo. Dit houdt in dat ze op het hoogste niveau zijn gecertificeerd, waarmee ze tot een van de grootste Odoo implementatie partners behoren in Nederland.
Alpiek is ontstaan vanuit de visie dat werknemers binnen organisaties te weinig bezig zijn met de activiteiten waar zij hun kracht en energie uithalen. Dit is uiteraard erg zonde, gezien plezier in je vak het beste resultaat geeft op zowel lange als korte termijn. Alpiek brengt dit plezier terug, of versterkt het door uw bedrijfsprocessen te herinrichten met Odoo.
Wilt u weten wat Alpiek voor u kan betekenen? Bezoek dan hun website.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/11/Alpiek-500x300.jpg

Wilt u Odoo graag uitproberen? Vraag dan vandaag nog een demo aan