Odoo Netwerk Nederland

Het Odoo Nederland Netwerk heeft als doel een onafhankelijk kennisplatform te bieden voor (nieuwe) gebruikers van Odoo business software. We hebben ons als doel gesteld met dit platform innovatie binnen Odoo meer vorm te geven en in sneller tempo te kunnen ontwikkelen. We willen kennis delen, de discussie aangaan en een netwerk opbouwen. Het belangrijkste daarbij is Odoo op een neutrale manier in Nederland te promoten en Nederlandse bedrijven en instellingen te helpen met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

CONTINU├ĆTEIT GARANTIE

De leden van het ONN staan garant voor de continuïteit van de projecten van de andere leden van het ONN. De leden van ONN kunnen klanten de garantie afgeven dat andere leden van het ONN het project zullen voortzetten indien een de partij om niet voorziene redenen het project niet kan continueren cq af kan maken. De andere leden zullen de verplichtingen richting deze klant op zich nemen.

GEBUNDELDE EXPERTISE

Alle leden van het ONN hebben een samenwerkingscontract ondertekend. Zij leggen daarin vast dat alle leden de intentie hebben kennis en innovatie binnen Odoo met elkaar te delen. Periodiek komen aangesloten leden bijeen om in sessies kennis te delen. Tevens hebben zij onderling goed contact om innovatie of kennis met elkaar te delen.

AANSLUITEN BIJ HET NETWERK

Iedere Odoo gebruiker of geinteresseerde kan zich aanmelden en gratis gebruik maken van de informatie op deze website en LinkedIn groep. Heb je hier interesse in neem dan vrijblijvend contact met ons op.