Een duidelijk overzicht over wie wel en niet aanwezig is

Verlof aanvragen is nog nooit zo simpel en snel geweest. Binnen enkele klikken kunnen werknemers verlof aanvragen, die daarna goed- of afgekeurd kunnen worden. Door vooruit te plannen en een duidelijk overzicht te krijgen, kan de productiviteit van uw bedrijf verbeterd worden.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/11/datas-450x250.gif

Maximale productiviteit

Ontvang rapporten met statistieken over de hoeveelheid afwezigheid van een werknemer, team, per type verlof en zelfs per afdeling.

Door vooruit te plannen en de beschikbaarheid van jouw team te bekijken per dag, week of maand, kun je de productiviteit optimaliseren.

Een duidelijk overzicht van de vakantiedagen van werknemers

Werknemers kunnen verzoeken indienen om vakantiedagen op te nemen, die vervolgens goed- of afgekeurd kunnen worden. Dit alles gebeurt in een paar klikken. De agenda van de werknemer wordt daarna ook gelijk automatisch aangepast.

Om een georganiseerd overzicht te hebben van welke werknemers aanwezig zijn en welke niet, krijgen managers een compleet overzicht waarop ze kunnen zien wie er wanneer afwezig is.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/11/datas-2-575x266.gif
https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/11/datas-1-550x200.gif

Binnen enkele seconden verlof regelen

Via deze app kunnen werknemers zelf hun verlof regelen. Wanneer een aanvraag wordt gedaan, wordt je daar als manager meteen over ingelicht. Het enige wat nu nog gedaan hoeft te worden is de aanvraag goed- of afkeuren. Hierbij heb je ook de optie een reactie te geven bij de aanvraag met de uitleg waarom jeĀ  bijvoorbeeld het verzoek hebt afgekeurd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze app?
Neem dan contact met ons op.