De nieuwe functies in het kort

In Odoo V12 zitten weer een groot aantal verbeteringen en nieuwe features, waarvan hieronder de belangrijkste genoemd worden (per module). Odoo garandeert niet dat alle features direct beschikbaar zijn en de planning kan nog verschuiven:

• Web: Multi-website support, ondersteuning om meerdere websites te beheren binnen 1 Odoo installatie. Afbeeldingen importeren via URLs, niet meer 1-voor-1 uploaden. Gebaseerd op Bootstrap4 voor meer layout mogelijkheden.

• Scan en herken van facturen; Automatisch omzetten facturen naar inkoop opdracht

• Abonnementen: meer betaalwijzes, automatische e-mails, KPI’s.

• Productiemanagement: mogelijkheid om meerdere stappen (pick – manufacture – store) te configureren.

• Voorraad: grafische weergave van voorraadoperaties. Vereenvoudiging push/pull route configuratie. Batch picking.

• Declaraties: preview van bonnetjes bij het invoeren.

• Verlof: mogelijkheid om verschillende vormen van verlof te beheren.

• Verkoop: online handtekening en betaling.

• Boekhouding: afletteren op een overzichtelijkere manier.

• Algemeen: ‘report designer’, eenvoudig de layout van offertes, facturen etc. aanpassen. Toetscombinaties om direct bepaalde schermen te opnenen. Verbeterd document management.

Verbeteringen en nieuwe functionaliteiten

Facturen

Scannen en Herken

Facturen van leveranciers kunnen met iedere scanner naar Odoo worden gescanned, Odoo doet het herkenwerk en maakt er een transactie van. Middels AI (artificial Intelligence) gaat dit proces na iedere scan sneller en beter.

Document Management

Alle documenten bij elkaar

Met het nieuwe DMS systeem is het mogelijk documenten op een logische manier per bijvoorbeeld afdeling op te slaan. Er kunnen eenvoudig statussen, notificaties en acties worden toegevoegd.

Accountants

Meerdere adminstraties

Odoo kent de mogelijkheden van meerdere databases, voor accountants betekent dat het mogelijk is een onbeperkt aantal administraties te voeren. Nieuw is het management overzicht van alle administraties

Website

Multi website

Meerdere websites zijn nu ook  mogelijk binnen Odoo. Dus een website voor b2b en een website voor b2c, of gewoon iedere product groep zijn eigen website. Werkt u met multi company, dan ieder bedrijf zijn eigen website, en dus ook webshop

Report writer

Maak je eigen rapport

Report designer sleep en plaats velden in bestaande en nieuwe rapporten. Report designer is een onderdeel van Odoo studio

Declaraties

Minder fouten bij invoer

Omdat Odoo het bonnetje laat zien dat ingescanned is, wordt het maken van fouten bij de invoer verder gereduceerd.

Werkbonnen online tekenen

Odoo sign

Odoo kent de mogelijkheden van meerdere databases, voor accountants betekent dat het mogelijk is een onbeperkt aantal administraties te voeren. Nieuw is het management overzicht van alle administraties

 

MRP scanning

De scanner nog belangrijker

Door alle acties te starten, te bevestigen met de scanner, wordt de kans op fouten wel heel klein. Daarnaast hoeven de werkhandschoenen niet meer uit.

Wilt u Odoo Enterprise versie 12 uitproberen, weten hoe Odoo verbeteringen in uw bedrijf kan aanbrengen of wilt u dat wij vrijblijvend langskomen? Dit kan allemaal door een demo aan te vragen. Wilt u meer weten over Odoo Enterprise versie 12 of heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Demo aanvragen

Wilt u weten wat voor demo's wij aanbieden? bekijk dan onze demo pagina en zie welk het beste bij jou past

Andere vragen?

Voor al uw andere vragen kunt u contact met ons opnemen.