Voorkom Nee verkoop en het afschrijven van producten.

Of je nu één of meerdere magazijn beheert, of je wel of niet met stellingen en plaatsen werkt. Voor Odoo maakt het niet uit. Door het instellen van min/max regels eventueel in combinatie met THT en FIFO wordt voorkomen dat je Nee moet verkopen of dat producten vroegtijdig moeten worden afgeschreven.

Je magazijn medewerkers worden middels dashboards en snelle knoppen op de hoogte gesteld van de gewenste acties (inkomende goederen, verplaatsingen en uitgaande leveringen). 

Met behulp van barcode scanners worden producten foutloos gepicked en klaargezet voor verzending. Koppelingen met verzend providers maken het nog eenvoudiger.

Voorraad tellingen behoren tot het verleden, producten worden gereserveerd en direct afgeboekt. retouren worden meteen bijgeboekt en indien gewenst middels put-away regels op de juiste plaats opgeslagen.

De dynamische rapport tool zorgt voor alle gewenste overzichten.

alles uiteraard geïntegreerd met boekhouding, inkoop en verkoop.

 

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/voorraadbeheer_magazijndashboard-450x300.jpg

Beheer meerdere locaties en magazijnen

Maak meerdere magazijnen aan en behoudt het overzicht door locaties binnen magazijnen te definiëren. Verplaats producten gemakkelijk tussen de verschillende magazijnen wanneer de praktijk hierom vraagt. Til jouw voorraadbeheer hierdoor naar een hoger niveau.

Direct inzicht in
uw voorraadaantallen

Op verschillende manieren zijn jouw voorraadaantallen zichtbaar. Raadpleeg deze aantallen op productniveau of ga naar het juiste magazijn toe om op basis van voorraadmutaties de voorraadaantallen inzichtelijk te krijgen.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/voorraadbeheer_producten-450x300.jpg
https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/voorraadbeheer_productinformatie-450x300.jpg

Complete productinformatie

Voeg tot in detail informatie toe aan ieder product. Stel parameters in voor producten waardoor automatisering in het proces optreedt.

Alle voorraadmutaties
overzichtelijk weergegeven

Wanneer een product wordt verplaatst wordt dit zorgvuldig gearchiveerd. Voorraadmutaties in Odoo zijn overzichtelijk en compleet. Voeg eenvoudig handige filters toe om de voorraadmutaties in bijvoorbeeld een bepaalde periode te raadplegen.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/voorraadbeheer_voorraadmutatie-450x300.jpg

Meer over Voorraadbeheer

Wil je meer weten over hoe de voorraadbeheer app werkt? Bekijk dan de video of neem contact met ons op.