De perfecte Odoo business apss

Odoo is een alles-in-één open source ERP systeem. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met Odoo. Odoo is ontwikkeld door Fabien Pinckaers in 2003 onder de naam 'Tiny ERP' en is inmiddels het snelst groeiende bedrijfssoftware pakket ter wereld. Odoo heeft tal aan bedrijfsapplicaties voor al uw zakelijke behoeften. Denk hierbij aan verkoopbeheer, email marketing, voorraadbeheer, facturatie, crm, websitebuilder, en nog veel meer. Al deze modules zijn met elkaar geïntegreerd, wat Odoo het aller eerste softwarepakket maakt die al deze bedrijfsprocessen in één syteem heeft. Odoo Enterprise is een product van Odoo SA. Wanneer u overweegt Odoo te proberen of te implementeren in uw bedrijf, zorgen wij ervoor, als gold implementatiepartner van Odoo, dat we je waar nodig zullen ondersteunen.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/4333-500x300.png

Maak een succes van uw bedrijf met Odoo

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/adults-agreement-close-up-1056553-450x250.jpg

Doordat alle modules met elkaar zijn geïntegreerd kan er nog efficiënter worden gewerkt. Daarnaast helpt Odoo met het wegnemen van administratieve taken, door het automatiseren ervan, waardoor jij je nog meer kunt focussen op wat echt belangrijk is. Odoo helpt u tijd te besparen, om efficiënter te werken en om de productiviteit binnen het bedrijf te verhogen. Daarnaast kan Odoo worden gebruikt in zowel grote als kleine bedrijven.

Naast het verhogen van de productiviteit brengt Odoo nog een aantal voordelen met zich mee:

  • automatisering van jouw dagelijkse werkzaamheden. Van CRM, marketing, verkoop, facturaties, en nog veel meer.
  • Door deze automatisering bespaar je veel tijd, wat je efficiëntieverbetering oplevert.
  • Alles is gekoppeld in één systeem.
  • Meer plezier in je werk! Als gevolg van de voorgaande punten, houdt je meer tijd over om te doen wat jij leuk vindt!

Wat maakt Odoo uniek?

Odoo is uniek door de breedte van de oplossing en zijn modulariteit. Informatie staat op één plaats opgeslagen, er is geen noodzaak voor (dure en frustrerende) koppelingen. Verder kent Odoo een zeer korte implementatie tijd, binnen enkele uren ben je live. Daarnaast is Odoo  open source, dat betekent dat er zeer snel en gemakkelijk kan worden ontwikkeld. Hierdoor kan ons ontwikkelteam ervoor zorgen dat al je eisen en wensen worden vervuld.

https://odoo.nl/wp-content/uploads/2018/10/4279-400x300.png

Interesse in Odoo? Probeer het nu gratis!

De Odoo implementatie partner Alpiek beantwoord al uw vragen over Odoo en helpt u graag met het installeren van dit ERP systeem. Wil je Odoo vrijblijvend uitproberen om te kijken wat het voor jou kan betekenen? Vraag dan een demo aan bij Alpiek. Leg je liever aan ons uit wat de problemen zijn waar je tegenaan loopt, dan vertellen we graag welke oplossingen Odoo voor jouw bedrijf te bieden heeft.